Trend Italy
GEDY OTIS inox zuhanypanel


Tisztelt Látogató!

A konyha természetes tartozéka a rozsdamentes acélból készült mosogató és igényes eleganciát sugall a rozsdamentes acéllal borított háztartási gép is.

A GEDY rozsdamentes acélból készült TOP DESIGN csaptelep kollekciója szervesen kiegészíti az előbbieket. Az alapanyagaként használt rozsdamentes acél AISI 304 típus, amelyet széleskörűen használnak az élelmiszer-technológia és az orvosi műszergyártás területén is.

GEDY COLEMAN inox magasított mosdó csaptelep GEDY COLEMAN inox mosdócsaptelep GEDY TREY inox mosdócsaptelep GEDY HIDALGO inox bidé csaptelep

Az igényes fürdőszobák számára készültek a mosdó, kádtöltő és zuhanycsaptelepek. A szálcsiszolt rozsdamentes acél felülete utánozhatatlan, tartóssága évtizedekben mérhető.

Sajátos összetételű termálvizek, vagy igényes egészségügyi létesítmények számára is az egyetlen biztos és tartós megoldás a rozsdamentes acélból készült csaptelep.

A GEDY TOP DESIGN zuhanykombinációk egyedi formatervezésükkel bizonyítékai a milánói tervezők kreativításának.

YouTube: GEDY TOP DESIGN WATER kollekció

A GEDY TOP DESIGN WATER katalógus letölthető innen, a kisfilm bemutatja a teljes kollekciót.

További képek a GEDY TOP DESIGN galériában.

Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011-2014, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.