Trend Italy

GEDY DA-DAM

Tisztelt Látogató!

A MADEINDREAMS milánói tervezőiroda és a GEDY találkozásának legnagyobb nyertesei a kisgyerekek.

Számukra készült a DA-DAM kollekció.

GEDY DA-DAM kádperemre akasztható játéktartó GEDY DA-DAM gyerek zsámoly GEDY DA-DAM wc ülőke szűkítő kicsiknek

A formák és a színek magukért beszélnek, de fontos hozzátenni, hogy a termékek elkészítését hosszú előmunkálatok előzték meg gyerekek, tapasztalt szülők, gondozók és szakemberek bevonásával.

A termékek 100%-ban Olaszországban készülnek, a felhasznált alapanyagok a pillanatnyilag alkalmazott gyerekbarát termékek legjobbjai.

A kettős falú fürdetőkád a víz hőmérsékletének megőrzését szolgálja, a belső falon elhelyezett hőmérsékletjelző lapocska a hőmérséklet változást jelzi. A DA-DAM termékek hosszútávú, tartós használatra készültek.

2013 januártól rendelhetőek a magyarországi forgalmazóktól.



Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.