Gedy Azzorre Top Design Gedy BERNINA Gedy EROS Gedy LUNA GEDY MYOSOTIS óezüst GEDY PIRENEI GEDY ROMANCE antik bronz GEDY SOLE műgyanta-acél GEDY TWIST Gedy - Rainbow fürdőszoba szett Gedy - Montana fa termékcsalád Gedy - Bridge fürdőszobai kiegészítők GEDY GLADY 2012 szeptember GEDY Quadrotto

További fotók a képgalériákban »»

Gedy – fürdőszoba kiegészítők

Milánó a 20. század elején az olasz futurizmus fellegvára, az ötvenes évek óta a világ egyik divatközpontja.

Ebben a miliőben, 1953-ban alapították a Gedy-t. Az egyetlen fürdőszoba kiegészítő gyártó, aki magabiztosan használja a fémet, fát, üveget, kerámiát, pamutot és a legkorszerűbb műanyagokat termékei előállításához.

Az OLTRE termékek a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik, a termékskála PROMO kategóriája a gyors megoldást, a gazdaságos árfekvést jelenti.

A Gedy formavilágában megtalálható a tiszta elegancia, a karakteres egyediség, a klasszikus és a rusztikus stílus.

Milánó kötelez, ezért a Gedy minden évben két alkalommal új termékekkel jelentkezik. Ezeket az aktuális és a várható fürdőszoba trendek ismeretében alkotják meg.

A Gedy termékek felhasználásuk szerint falra szerelhető vagy álló elemek, ehhez tartozik az illeszkedő hangulatú szennyestartó, fürdőszoba szőnyeg, és különleges kiegészítők amelyek pontos funkcióval és és egyedi formával rendelkeznek.

A terület elismert formatervezőivel...

...együttműködve alakítják a jellegzetes „Made in Italy” semmivel nem összetéveszthető érzését. Fontos eleme a Gedy kollekciónak a szállodák, közületi létesítmények számára kialakított HOTELLIERE termékcsoport. Magyarországi forgalmazóink a folyamatos megújulást, a minőséget és a sokszínűséget tartják a Gedy erősségének.

MAGYARORSZÁGI GEDY FORGALMAZÓK

Ugrás a magyarországi Gedy forgalmazók listájára...

GEDY KÉPGALÉRIÁK

 

Tetszik? Oszd meg másokkal is!