Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A 2012-es CERSAIE alkalmával teljessé vált a Hatria HAPPY HOUR pultra helyezhető mosdókollekciója.

A magyarországi látogatók és forgalmazók, akiknek ismételten köszönetet mondunk, elismerően bólogattak a család 3 új tagjának láttán.

HATRIA - Happy Hour 7:00 HATRIA - Happy Hour 3:00 HATRIA - Happy Hour 11:15

Hiánypótló termék a Happy Hour 7:00, kerek forma, 44 cm átmérővel, keskeny peremmel és 15 cm-es mélységgel. Pult alá szerelhető változata a Happy Hour 7:15.

50x38 cm-es szögletes változat a Happy Hour 11:00. Mélysége szintén 15 cm. Pult alá rögzíthető változata a 11:15

Az új mosdók legnépszerűbbje a Happy Hour 3:00. Túlfolyóval és csaplyukkal kerül forgalomba. A fürdőszoba felújítók kedvelt darabja, hiszen csak rá kell „ültetni” a mosdópultra, rögzíteni a csaptetelepet és máris tetszetős, divatos a fürdőszoba.

Valamennyi Happy Hour termék porcelánból készül, két mázréteggel a csillogó fehér felületért.

A pult vagy a bútor lehet SLIDING WOOD, esetleg épített változat.


Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.