HATRIA Area & Fusion HATRIA Daytime HATRIA Fusion Q & Grandangolo HATRIA Fusion Q fali WC és bidé HATRIA Fusion HATRIA Grandangolo HATRIA Grandangolo HATRIA SCULTURE EVENTO RED álló mosdó HATRIA SCULTURE EVENTO WHITE HATRIA - Sliding Wood - függőleges elhelyezés HATRIA - Sliding Wood & Fusion 48 cm HATRIA - Sliding Wood & Happy Hour 11.0 HATRIA - HAPPY HOUR 3:00 HATRIA - HAPPY HOUR 11:00

További fotók a képgalériákban »»

HATRIA – olasz porcelánszaniter

HATRIA Erika PRO Q álló WC
A HATRIA márkanév nemzetközi ismertsége 2000-ben kezdődött miután a SCULTURE elnyerte a MILANO DESIGN PREMIUM AWARD-ot.

2007-ben Nilo Gioacchini az AREA és GRANDANGOLO családokkal a design termékek élvonalába emelte a HATRIA-t.

A DAYTIME, FUSION, FUSION Q, ERIKA PRO Q bevezetésével megvalósult a végtelen kombinációs lehetőség az elemek között.

A tervező, a belsőépítész és a megrendelő szabadsága, hogy a hely, stílus és költségvetés ismeretében a legjobb döntést hozza. Több mint 130 mosdókagyló (45-150 cm között) és 7 wc-bidé család elemei kínálják a harmonikus hangulatú kombináció lehetőségét.

A G-FULL rendszer a nemzetközi szanitergyártás teljesen egyedi és jövőbemutató irányzata. A G-Full újszerűségét a 2011-ben elnyert Red Dot Design Award is megerősíti.

A HATRIA termékek esetében a biztonság, a tisztíthatóság és a tartósság a legfontosabb szempontok. A szaniterek biztonságát, teherbírását garantálja a legalább 1 cm-es falvastagság; tisztíthatóságáról gondoskodik a zárt csatornás egyenletes öblítés és a 24 órás égetés, mellyel az anyag belső feszültségei megszünnek, így a későbbi hajszálrepedések megelőzhetővé válnak.

Esztétikai szempontokat szolgál a 2 mázréteg, amelyek igazi fehér színt és egyenletes csillogást biztosítanak.

Fontos tulajdonság a 3–4,5 és 6 liter öblítésre felhasznált vízmennyiség, mely egyértelműen szolgálja a környezetvédelmet és a víztakarékosságot.

A magyarországi importőrök–forgalmazók felkészülten kezelik megrendelőiket, pontosan tudják, hogy egy közép–felsőkategóriás termék vásárlója messzemenő igényességgel állítja össze fürdőszobája elemeit.

MAGYARORSZÁGI HATRIA FORGALMAZÓK

Ugrás a magyarországi HATRIA forgalmazók listájára...

HATRIA KÉPGALÉRIÁK