Trend Italy

Tisztelt Látogató!


Egy éves évfordulót ünnepel a Hatria Erika Pro Q termékcsaládja.

Az innovativ szanitergyártók a kompakt formák irányába fejlesztettek, elsősorban a prémium kategóriában, ezt tette a Hatria is a Fusion családdal.

Továbbléptünk, hiszen a megrendelők egy része középkategóriás terméket akar, kortárs designt,elérhető áron.

Nilo Gioacchini megalkotta az Erika Pro Q családot, amelynek jellemzői a szögletes kompakt formák és a határozott tiszta vonalak.

HATRIA Erika Pro mosdó 100 cm HATRIA Erika Pro Q fali WC és bidé HATRIA Erika Pro Q monoblokk

7 szögletes mosdót tartalmaz 45-120 cm mérettartományban, ehhez álló és függesztett falhoz simuló wc ill. bidé választható.

Az alkotás igényességét bizonyítja a rejtett rögzítés, a Hatria-nal megszokott zárt csatornás öblítés valamint a két mázréteg.

Az Erika Pro Q és az Erika Pro család a közép árfekvés legátfogóbb kollekciója, a megfizethető és mégis egyedi kategóriában.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.