PENTA FLOOR Briccole di Venezia PENTA FLOOR Vecchie Travi PENTA FLOOR W.S.F. PENTA FLOOR Olajozott tömör tölgy PENTA FLOOR Olajozott antikolt tölgy PENTA FLOOR Lakkozott tölgy lépcs PENTA FLOOR Fényes lakkozott tölgy

További fotók a képgalériákban »»

PENTA FLOOR – kézműves parketta és faburkolatok

PENTA FLOOR  WSF Saint Tropez Code 9

Olaszországban évszázados hagyománya van a famegmunkálásnak. Az igényesen, nemes fákból készített padlók világában nehéz meghúzni a mesterség és művészet közötti határt.

A PENTA FLOOR Kft. Temesvár közelében lévő telephelyén készíti lenyűgöző termékeit.

Massimo Mester szakértelme és 40 év tapasztalata szavatolja a minőséget.

A BRICCOLE VENEZIANE kollekció nyersanyagát az évszázados velencei tölgyfa lagúnacölöpök biztosítják (származási bizonylattal). Az idők tanúi, a fa és tenger küzdelmének győztesei. 5 mm vastag kopófelülettel, olaj vagy lakk felületkezeléssel, számtalan szín, több felületi struktúra.

A VECCHIE TRAVI nagyon régi tartógerendák újjászületése. Az idő és a természet több évtizedes munkája csodálatos erezeteket eredményezett. A feldolgozás folymatának célja az egyedi szépség kihangsúlyozása, tartóssá tétele. 4 mm kopóréteg, színek és struktúrák kavalkádja.

A TRADIZIONALE minőségi tölgyfából készült parketta 4 mm kopóréteggel, színek struktúrák a megrendelő igénye szerint.

Valamennyi kollekció hordozója a 11 mm vastag rétegelt nyírfa.

A WSF (wood structural flooring) temékcsalád kopórétege 1 mm tölgyfa 8 mm nyírfa hordozón, 10 színben, kefélt felülettel, enyhén fózolt szélekkel.

Nézze meg a galériát, kérdéseivel keresse a képviseletet.

MAGYARORSZÁGI PENTA FLOOR FORGALMAZÓK

Ugrás a magyarországi PENTA FLOOR forgalmazók listájára...

PENTA FLOOR KÉPGALÉRIÁK

 

Tetszik? Oszd meg másokkal is!