Trend Italy

RAGNO Ironstone
– selymesen fémes -


Tisztelt Látogató!

A kortárs belsőépítészet sajátos vonása a fémes felületek megjelenítése a térben. Az Ironstone kollekció ezüst és nyers öntöttvas (ghisa) színekben készül.

A fémfelületek természethű, enyhe foltosságához kellemes selyemfény társul.

RAGNO IRONSTONE

RAGNO IRONSTONE
— A nagyításhoz kattintson a képre —

Négy méretben gyártják, leglátványosabb a 75x150 cm-es méret. Szabálytalan vonalmotívumok alkotják a Tribale dekort, merész megoldás a felületre lézergravírozott csipkeminta is.

RAGNO IRONSTONE

RAGNO IRONSTONE
— A nagyításhoz kattintson a képre —

Hálós mozaik és virágmintás dekorlapok egészítik ki a kollekciót. Exkuzív jellege miatt az extravagáns felületek kedvelőinek tereit fogja díszíteni.


További képek a galériában. Műszaki adatai a Ragno 2019 Cersaie katalógusában találhatóak.

RAGNO Cersaie 2019 katalógus

RAGNO Cersaie 2019 katalógus

Üdvözlettel:

TREND ITALY

Facebook Kövess minket a Facebookon! — Korábbi Trenditaly hírleveleinket megtekinthetőek az archívumban.

© 2011-2019, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.