Trend Italy

RAGNO PietrAntica
– Provance kövei -


Tisztelt Látogató!

Dél-Franciaország tájai elbűvölik a látogatót, de érdemes egy pillantást vetni a régi házak, kápolnák padlójára is. Ezt tette a Ragno kreációs csapata és megalkotta a PietrAntica kollekciót.

Szürkés homokkő, finom erezetekkel, alig észrevehető fosszília zárványokkal. 3 színben, 3 méretben, 3 felülettel készül, a legmagasabb kopásállósággal.

RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA
— A nagyításhoz kattintson a képre —

Méretszabályozott, modulárisan burkolható lapok, R10 csúszásállósággal. A csipkézett élek a régen leburkolt, évszázadok nyomait örző kövek han­gulatát keltik, szelidítve a modern tárgyakkal berendezett terek látványát.

Legjobban sikerült a Multicolor szín, hideg-meleg felületek váltják egymást, látványa mégis harmonikus.

RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA
— A nagyításhoz kattintson a képre —

A kollekció 2 cm-es változatban is rendelhető. Új lehetőség a 2 cm-es lapok moduláris burkolása. Az R11C felület biztos tapadást garantál a medence szélén is.

RAGNO PIETRANTICA

RAGNO PIETRANTICA
— A nagyításhoz kattintson a képre —


A PietrAntica hamarosan a Ragno forgalmazók raktárában lesz, képek a galériában, termékadatok a letölthető RAGNO Cersaie 2019 katalógusban.

RAGNO Cersaie 2019 katalógus

RAGNO Cersaie 2019 katalógus

Üdvözlettel:

TREND ITALY

Facebook Kövess minket a Facebookon! — Korábbi Trenditaly hírleveleinket megtekinthetőek az archívumban.

© 2011-2019, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.