Trend Italy


Tisztelt Látogató!

Készletről rendelhetőek a Hatria új termékei.

A HATRIA CANALGRANDE mosdók formája önmagáért beszél. 60, 80 és 100 cm-es méretben rendelhető. Illeszthető a LE FIABE bútorokhoz, hogy teljes legyen az összhang.

HATRIA CANALGRANDE mosdó

HATRIA CANALGRANDE mosdó
— A nagyításhoz kattintson a képre —


HATRIA – HAPPY HOUR – Nature Touch: földet, vizet levegőt idézve. Teljes összhangban a 2016–os év burkolatainak természetes és visszafogott színvilágával. A finom tapintású felületek egyedi hangulatot kölcsönöznek az eddig is népszerű HAPPY HOUR 7:00 és 11:00 kollekciónak.

HATRIA Happy Hour Still Life

HATRIA Happy Hour Still Life
— A nagyításhoz kattintson a képre —


Töltse le innen a HATRIA 5.0 általános katalógusát és látványkatalógusát.

Új HATRIA általános- és látványkatalógusok

Új HATRIA általános- és látványkatalógusok

Üdvözlettel:

TREND ITALY

Facebook Kövess minket a Facebookon! — Korábbi Trenditaly hírleveleinket megtekinthetőek az archívumban.

© 2011-2016, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.