Trend Italy


Tisztelt Látogató!

Innen töltheti le Ragno 2016-os katalógusait.

A bolognai kiállításon bemutatott termékeink rendelhetőek és élőben láthatóak a bemutatótermekben.

RAGNO - BISTROT

Kiemelt érdeklődés kiséri a BISTROT családot, új stílust képviselnek, és közkedveltek a hatszögletű lapok, a téglaformátumú FORNACE pedig kellemes meglepetés volt forgalmazóink számára.

A Ragno megújult honlapja www.ragno.it további segítséget nyújt Önnek, hogy a 2016-ban is tájékozott legyen az igényes olasz burkolatok világában.

Üdvözlettel:

TREND ITALY

Facebook Kövess minket a Facebookon!

© 2011-2016, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.