Trend Italy


Tisztelt Látogató!

Mindenekelőtt kiemeljük, hogy a GEDY fürdőszoba kiegészítők mindennapos és tartós használatra készülnek.

A Gedy új, álló fürdőszoba kollekciói a sokszínűség jeleit viselik magukon a szó átvitt és valós értelmében.

A rozsdamentes acél kategóriában a karcsú NAOS szálcsiszolt acél felülete, a POLARIS ívelt és egyenes élei figyelemre méltóak.

GEDY NAOSGEDY POLARIS

Az üveg kategóriában a vízcseppet formázó FORSIZIA sikeres termék. Az ALTEA bambuszból készült, egyszerű hengeres formája magáért beszél.

GEDY FORSIZIAGEDY FORSIZIA

A színek kavalkádját a TWIST és az ANTARES jeleníti meg.

GEDY TWISTGEDY ANTARES

Az újhullámot a MIZAR és LUNA család képviseli, sajátosságuk a gumírozott tapintású bevonat, a színek kortárs irányzatot képviselnek.

GEDY MIZARGEDY LUNA

A SOLE család a napos Provence hangulatát honosítja meg a fürdőszobában. A glamour hangulat MYOSOTYS kiegészítőkkel teljesedhet ki, óezüst vagy óarany felülettel, és a kötelező csillogással.

GEDY SOLEGEDY MYOSOTYS

És végül, ha gyorsan kis költségvetésből kell gazdálkodni itt van SEVENTY család.

GEDY SEVENTY

Üdvözlettel:

TREND ITALY

Facebook Kövess minket a Facebookon!

© 2011-2014, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.