Trend Italy


Tisztelt Látogató!

A FIMA Carlo Frattini 2014-es általános (Master) katalógus szabadon letölthető itt.

Újdonságaink:

SERIE 4 – Ergonomikus kivitel, hengeres alaptest, enyhén ívelt váltókarral. A gyakori igénybevételre tervezték. Ideális ár-érték arány, 7 év garancia.

FIMA SERIE 4 fali kádtöltő zuhannyal FIMA SERIE 4 mosdócsaptelep

FIMA GHOST – süllyeszthető mosogató csaptelep. Használja a mosogatót nyitott ablakkal is! A FIMA GHOST mosogató csaptelep egy mozdulattal a kagyló szintjére süllyeszthető.

FIMA GHOST mosogatócsaptelep FIMA GHOST süllyesztett állapot

FIMA NOMOS GO - Szokásosan a legjobbat nyújtotta a Castiglia Associati a NOMOS GO mennyezeti mosdó csaptelep tervezése során. A FIMA Carlo Frattini pedig megvalósította kifogástalan minőségben, állítható magassággal. Az egyszerű és arányos formák harmonikus együttese a NOMOS GO.

FIMA NOMOS GO FIMA NOMOS GO mennyezeti mosdócsap

Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011-2014, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.