Trend Italy


Tisztelt Látogató!

2014 legígéretesebb RAGNO termékcsaládja a DAYLIGHT. Katalógusa innen letölthető.

A tökéletes élmény elérése céljából a belsőterek további berendezési elemeinek gyártóit is megneveztük itt. További képek a galériában.

RAGNO - DAYLIGHT-IMMAGINI

Digitális formátumban is szabadon letölthetőek a RAGNO 2014 és általános katalógusai.

A korábbiaknak megfelelően a termékeket csoportosítottuk.

  • RAGNO STYLE 2014 anyagában színezett kőporcelán (gres) termékek falra és padlóra. Ezen termékek a legigényesebb kategóriát képviselik a látványt és a műszaki tartalmat tekintve.
  • RAGNO STYLE 2014 falicsempék padlólapokkal. A falicsempék többsége fehéragyag alapra készült, képviselve van valamennyi stílus és méret. Illeszkedő padlólapok széles választéka egészíti ki a kollekciókat.
  • RAGNO STYLE 2014 mázas kőporcelán (gres) lapok. A leggyakrabban használt termékek, fa beton, természetes kő, márvány mintázatok meglepően nagy méret és színválaszékban.
  • RAGNO STYLE 2014 UNITECH és üvegmozaik. Monokróm lapok több méretben 19 monokróm színben matt és fényes felülettel.
  • RAGNO HOMELINE 2014 Standard középkategóriás termékek valamennyi termékkategóriában.

Amennyiben Ön tervezőprogramot használ és RAGNO lapokat óhajt betervezni, szívesen elküldjük az igényelt termékcsaládok tervezésre alkalmas digitális formátumát.

Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011-2014, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.