Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A Ragno a korábbi évek hagyományának megfelelően 2013 első félévében ismét új termékekkel jelentkezik.

A HANDMADE család 25x76-os méretben készül fehér agyag alapra 6 új pasztel. Megjelent a zsálya (sage) és a bézs bivalybőr árnyalat (buff) a korábbi elefántcsont (ivory) és okker mellett.

Ragno Handmade Ragno Handmade Ragno Handmade

[Ragno Handmade katalógus, PDF, 2.04MB]

Generációkat kísér a finoman kidolgozott porcelán étkészletek, vázák emléke. A majolika a kifinomult elegancia szinonimája.

Ennek megidézése a HANDMADE, a hagyomány és a forma ötvözése. A díszítőelemek között megtalálható a matt-fényes körkörös mintázat és a strukturált mozaik. Frizként is használható a Peonia dekoráció.

A Handmade galéria megtekinthető itt, a katalógus letölthető innen (PDF, 29 oldal, 2MB).


• • •

A MOVIDA család a 20x20-as méret újszerű megközelítése.

Ragno Movida Ragno Movida Ragno Movida

[Ragno Movida katalógus, PDF, 2.24MB]

Lenyűgöző vitalitást sugárzó élénk színek, könnyed textil-mintázattal, csillogó üvegmáz felülettel.

Erős narancs, sárga és mélykék, karakteres divatirányzatokat bátran vállaló személyiségeknek, valamint a semleges nyugodt fehér, bézs és barna színek teszik teljessé a kollekciót.

A MOVIDA előnyei: könnyű tisztíthatóság, harmonizál a fa (Harmony) vagy beton (Concept) hatású padlóburkolatokkal, és a költségvetésbarát.

A Movida galéria megtekinthető itt, a katalógus letölthető innen (PDF, 17 oldal, 2MB).


Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011-2013, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.