Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A szállodai és közösségi fürdőszobák kiegészítői a tartósság, megbízhatóság és a gyakori , sokszor kíméletlen használat követelményeinek kell megfeleljenek.

A forma és a költségvetési keretek természetesen itt sem elhanyagolhatóak.

Ezen kihívásra válaszol a GEDY Hotelliere kollekciója.

Gedy lehajtható pihenőszék 120 kg teherbírással Gedy hajszárító 1300W Gedy Sicura mozgáskorlátozottak számára

Kapaszkodó, kézszárító vagy vandálbiztos szappantartó és még legalább 170 termék található az ingyenesen letölthető Gedy Hotelliere katalógusban (PDF, 4.95MB, 35 oldal).

Mozgáskorlátozottak számára fejlesztették a PRIMA CLASSE, FORTIS és a SICURA termékcsaládokat. Terhelhetőségük 130-150 kg, megfelenek az érvényben lévő nemzetközi szabványoknak, és a fertőtlenítőszerek használatát jól tolerálják.

Több mint 50 év gyártói tapasztalat birtokában a 10 éves garancia felelősségteljes és valós állítás.


Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011-2013, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.