Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A 2012-es bolognai kiállításon a kortárs otthon meleg hangulatának jegyében mutatta be új termékeit a Ragno.

Gondosan kidolgozott pasztell színek jellemzik a Concept és a Romantique családokat.
A 6 mm vastagságú fehér agyag alaptest alapfeltétele a tökéletes színhatásnak és a könnyű burkolásnak.

A Woodstyle 120 cm-es hosszúságával és 10-15-20 cm es szélességeivel ismét biztosította előkelő helyét a famintás lapok népes seregében, elsősorban mintázatának kidolgozottságával és kimagasló ár-érték arányával.

RAGNO WOODSTYLE Noce RAGNO LANSCAPE ANTRACITE RAGNO ROMANTIQUE Azur Blanc RAGNO CONCEPT 6 mm

A Landscape natúr és stokkolt felületekkel kerül forgalomba 60x120 cm, 60x60 cm és 30x60 cm-es méretekben.

[RAGNO Cersaie 2012 katalógus, PDF, 8.5MB]

A két felület garantálja a színek harmóniáját kül- és beltérben, az érdesített (stokkolt) felület a biztonságos tapadást szolgálja.

A Ragno 2012 CERSAIE katalógus letölthető itt (PDF, 8.5MB), és ingyenesen rendelhető nyomtatott változatban is.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.