Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A DomuS3D® egyike a legelterjedtebb fürdőszoba és belsőtér tevező programoknak az igényes felhasználók körében.

A gyakorlott felhasználó néhány perc alatt felvázolja az elképzelt fürdőszobát vagy nappalit, utána a vásárlóval közösen változtathatja a színeket, csempéket és a berendezési tárgyak helyét, típusát. A fotorealisztikus (renderelt) képek a tökéletes élményt nyújtják, 2012 óta 3D-ben is.

A DomuS3D.Box projektmegjelenítő alkalmazás egyedülálló a maga nemében.

Fürdőszoba és városi fények Modern konyha Tetőtér tölgy padlóval

A legnagyobb burkolat és szanitergyárak állandó partnere a digitális katalógusok és virtuális terek megalkotásának területén.

Közel 300 gyártó, folyamatosan frissített digitalizált katalógusát tartalmazza az adatbázis.

1991 óta állandó kiállító a CERSAIE nemzetközi vásáron. Kiállítófelületük a 15/A pavilonban található.

Látogatásuk megtiszteltetés számunkra.

További részletek a www.domus3D.com honlapon, magyar nyelven is.


Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.