Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A magasfényű márvány érték és igényesség.

A 25x76 cm-es méretben megalkotott ROYALE család a fentiek szellemében készült részletes és változatos kidolgozással az „ink jet” módszerrel.

RAGNO - ROYALE CARRARA RAGNO - ROYALE GRIGIO 60x60 RAGNO - ROYALE VEN MARFIL

A Marfil, Cremino, Breccia, Venato, Carrara, Alabastro, Grigio és Zimbawe nevekkel illetett lapok sima-fényes, valamint fényes-sávozott felülettel léteznek, 8 különböző stílusú dekorelemmel kiegészítve.

RAGNO 2012 IL BAGNO 25x76

Gazdag barokkos hangulat, diszkrét virágminták vagy kortárs három dimenziós mozaik motívumok egyaránt választhatóak.

Figyelmet érdemelnek a kollekció 60x60 cm-es méretszabályzott magasfényű padlólapjai is.

A ROYALE galéria képei illusztrálják az előbbieket, a katalógus letölthető itt, postai úton megrendelhető itt.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.