Trend Italy

Tisztelt Látogató!


A TREND család tervezését Giorgio Armani világa inspirálta.

Armani szerint: „A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van.”

A TREND kollekciót 25x76 cm-es lapok alkotják matt-selyem felülettel, enyhe fénnyel és diszkrét, de karakteres színekkel, azon vásárlók számára akik a választékos kifinomult eleganciát kedvelik, de számukra nem szempont a magas árfekvés.

RAGNO - TREND AVORIO VISONE RAGNO - TREND BIANCO RAGNO - TREND GRIGIO BLU

A kollekció részét képezik a finoman csíkozott alaplapok a szövetet mintázva.
A dekorációkban is felismerhetőek az Armani stíluselemek.

RAGNO 2012 IL BAGNO 25x76

Mindezt kiegészíti egy hálós mozaik, valamint egy három elemből álló virágmotívum, fémes felülettel.

Vízszintes elhelyezésű burkolást ajánlunk 1 mm fugaréssel.

A Trend galéria képei pillanatokat és hangulatokat mutatnak, a katalógus letölthető itt, postai úton megrendelhető itt.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.