Trend Italy

Tisztelt Látogató!


Egyszerűség és kontraszt a fekete fehér kombináció, a lehetőségek viszont korlátlanok.

Ennek bizonyítéka a PRESTIGE kollekció 25x76 cm-es méretben.

A színek magasfényű, matt–selyemfényű, sávosan struktúrált és vonalasan struktúrált felületekkel készülnek.

Már ez elegendő lenne, hogy a nyugodt selyemfénytől indulva a csillogó látványon át eljussunk a vibráló fénykavalkádig a struktúrált fényes felület használatával.

RAGNO PRESTIGE SQUARE WHITE RAGNO PRESTIGE JAZZ PADLÓVAL RAGNO PRESTIGE

A tervező további dekorációkkal gazdagította kollekciót a térhatású csillag és négyzetes motívumokkal valamint fémes felületű elemekkel az egyszerű elegancia kedvelői számára.

A különlegességek kedvelőinek készültek a kontrasztos virágmotívumok valamint a barokkos jegyeket viselő stilizált lenyomatok.

RAGNO 2012 IL BAGNO 25x76

A PRESTIGE galéria néhány ötlettel támasztja alá a fentieket, a katalógus letölthető itt.


Ajánlott padlólap az ORIGINI és a JAZZ.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.