Trend Italy

Tisztelt Látogató!


19-re húzott lapot a Ragno és nyert!

Amikor többen már csak legyintettek az újabb és újabb famintás felületekre májusban elindítottuk a HARMONY családot 15x90 cm-es méretben.

RAGNO HARMONY RAGNO HARMONY RAGNO HARMONY

Nem méretszabályozott (rettificato) viszont 1 mm fugaszélességgel burkolható méretpontosságának köszönhetően.

15 felületmintázat, enyhe struktúráltság jellemzi, és nem utolsósorban kategóriájában kimagasló ár–érték arány.

RAGNO Catalogo Spring 2012

Anyaga mázas kőporcelán, 5 színben gyártjuk R9 és R10 csúszásállósággal, kopásállósága alkalmassá teszi alacsony forgalmú közösségi területek burkolására is.

A HARMONY galéria képei önmagukért beszélnek, a katalógus letölthető itt és amennyiben postai úton kéri a nyomtatott katalógust kérem jelezze itt.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.