Trend Italy

Tisztelt Látogató!


Ismerje meg SAMO ACRUX zuhanykabin családot.

A szakzsargon hibrid típusnak nevezi, mivel az üveglapokat oldalt és fent rögzíti a keret, alsó részük szabadon illeszkedik a padlóhoz vagy a zuhanytálcához.

Könnyen tisztíthatóak az alsó profil hiányának köszönhetően. Ugyanakkor kiemelkednek a térből, elegáns formájuk, keskeny profiljuk nemesen egyszerű.

A 8 ill. 6 mm-es üvegvastagság stabilitást kölcsönöz valamennyi típusnak.

Az aktuális olasz fürdőszobabútor kollekciók színvilágának megfelelő profilokkal bővítettük a kínálatot, úgymint gyöngyház, türkiz, olivazöld, matt fekete és lila.

SAMO - ACRUX 170x92 cm sarokváltozat SAMO - ACRUX lengő fülkeajtó Violet Ambiguo felülettel SAMO - ACRUX fülkeajtó 180 cm

A SAMO honlapon virtuálisan megtervezheti a zuhanykabint 3 üvegtípus és 8 profilszín tetszés szerinti kombinációjával.

A 3D tervezői formátumok szabadon letölthetőek a www.samo.it oldalról.Üdvözlettel:

TREND ITALY

© 2011, Trenditaly.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét belső adatbázisunkból nyertük, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.